Header Ads

Jackpot (2016) - 대박 - Daebak - The Royal Gambler


Jackpot (2016) - 대박 - Daebak - The Royal Gambler




Baek  Dae Gil (Jang Geun Suk) este fiul nelegitim al regelui, dar din cauza unor circumstante ajunge sa fie crescut printre oamenii din patura de jos a societatii, invatand jocurile de noroc si trucurile folosite de impatimitii acestor jocuri.

Intr-o epoca intunecata a Joseon-ului, in care domneste nedreptatea si lumea traieste in mizerie si disperare, multa lume nutreste sentimente de ura fata de aceasta oranduire de tip feudal iar unele persoane traiesc cu resentimente fata de regele natiunii.

Cand tatal adoptiv al lui Baek Dae Gil este ucis de catre un nobil (Lee In-jwa), acesta se napusteste asupra nobilului incercand sa-si razbune tatal, dar incercarea sa esueaza si aproape isi pierde viata, ajungand in cele din urma unul dintre sclavii obligati sa stranga sare.

Prin multa vointa si perseverenta, Baek Dae Gil reuseste sa scape de sclavie si sa-si gaseasca un maestru care sa-l invete arte martiale. Dupa ce invata arte martiale si isi incheie pregatirea cu maestrul sau, Baek Dae Gil revine in capitala, planuind sa distruga toate casele in care se practica jocuri de noroc.

In misiunea sa, Baek Dae Gil ajunge ironic partener chiar cu unul dintre fii regelui, cu printul Yeon Ying-gun, un tanar ambitios care isi propune sa-i locul printului mostenitor si sa ajunga pe tronul tarii.





Niciun comentariu

Un produs Blogger.