Header Ads

Te rog sa te intorci, Ahjussi! - (2016) - Please Come Back, Mister - 돌아와요 아저씨

Te rog sa te intorci, Ahjussi! - (2016) - Please Come Back, Mister - 돌아와요 아저씨







Ce-ai face daca dupa moarte ti-ar oferi cineva o sansa de a te intoarce printre cei vii? Kim Young-Soo (Kim In-kwon) este un sef de departament intr-un magazin al companiei Sunjin care in incercarea sa de a-si satisface sefii munceste pana la epuizare, sfarsind intr-un accident penibil, atunci cand se chinuie sa aseze un banner publicitar pe fatada complexului comercial.


Kim Young-Soo (Kim In-kwon), sef de sectie in departamentul pentru femei dintr-un complex comercial, impreuna cu Han Gi-tak (Kim Soo-ro), un fost gangster devenit patron si bucatar al unui restaurant, primesc amandoi o noua sansa de a se intoarce printre cei vii si sa-si rezolve problemele ramase nerezolvate, dupa ce ambii mor in timpul unor accidente.

Kim Young-Soo revine la viata insufletit in trupul lui Lee Hae Joon (Jung Ji Hoon), un barbat atragator, sosia perfecta a fiului secret al presedintelui grupului Sunjin, detinatorul complexului comercial in care Kim Young-Soo muncise pana la moartea sa, in timp ce Han Gi-tak, fostul gangster, este ironic readus la viata in trupul unei femei, traind sub identitatea surorii sale Han Hong Nan, pe care acesta o pierduse in copilarie.








Niciun comentariu

Un produs Blogger.