Header Ads

Beautiful Mind (2016) - 뷰티풀 마인드 - Dr. Frankenstein - Byutipul Maindeu


Ce pacient ar vrea sa fie tratat de catre un doctor psihopat?  Lee Young Oh (Jang Hyuk) este un medic care a suferit in copilarie un accident in urma caruia i-a fost afectat lobul frontal al creierului, ajungand astfel incapabil sa simta empatie sau altfel de sentimente pentru pacientii sai sau pentru cei din jurul sau.

Din punct de vedere profesional, Lee Young Oh este unul dintre cei mai buni doctori de varf, lipsa sa de empatie ajutandu-l de multe ori in situatii in care doctorii normali ar fi avut ezitari. Insa cat de periculos ar putea fi totusi pentru pacientii sai un asemenea doctor? 

Cand o serie de evenimente ciudate si de morti suspecte au loc in spital, colega sa de breasla si prietena sa cea mai apropiata, cu care este chiar la un pas de anuntarea logodnei, dezvaluie tuturor celor din spital afectiunea de care sufera, acesta devenind suspectul principal pentru mortile suspecte.

Chiar daca este un geniu in chirurgie,  Lee Young Oh se vede adeseori contestat de catre colegii de breasla, acesta fiind de mai multe ori pe punctul de a fi concediat din spitalul in care lucreaza. 

In toata aceasta degringolada din viata sa, cand Lee Young Oh se vede tradat si abandonat de catre toti apropiatii sai, apare Gye Jin Sung, o tanara politista incepatoare, care se infiltreaza mai aproape de dansul mai mult decat o putuse face orice persoana pana la acel moment.

Candva convins ca nu poate simti nici empatie sau nici un fel de alte sentimente, Lee Young Oh capata pentru Gye Jin Sung un interes care se transforma treptat in dragoste, acesta cedandu-i chiar si unul dintre plamanii sai cand aceasta s-a imbolnavit si avea nevoie disperata de un transplant de plaman.



Niciun comentariu

Un produs Blogger.