Header Ads

Lucky Romance (2016) - 운빨로맨스 - Romance By Luck


Lucky Romance este o comedie romantica savuroasa, o productie care va va binedispune pe majoritatea dintre voi. O poveste de dragoste se infiripa destul de anormal, printre superstitii ciudate si evenimente care va vor tine cu sufletul la gura pentru a vedea desfasurarea din urmatoarele episoade.

Cat de departe este dispusa sa mearga o femeie a carei sora este pe moarte?Shim Bo Nui (Hwang Jung Eum) este o persoana din cale afara de superstitioasa care este convinsa ca poarta ghinion oricui s-ar afla in preajma sa si ca ea este motivul pentru care si-a pierdut parintii, iar sora sa zace in spital la un pas de moarte.

Superstitiile sale sunt intarite si de catre un prezicator/saman care o convinge ca isi poate tine sora in viata numai daca isi va petrece noaptea cu un barbat nascut in anul 1986 (anul Tigrului). Convinsa de profetia prezicatorului, Shim Bo Nui cauta cu disperare prin tot felul de metode un barbat nascut in anul 1986, in anul tigrului, increzatoare ca astfel va alunga ghinionul din viata sa si isi va tine sora in viata dupa efectuarea acestui ritual.


Din pura intamplare, Shim Bo Nui descopera faptul ca seful sau,  Je Soo Ho (Ryu Jun Yeol), este un candidat viabil pentru indeplinirea ritualului, fiind nascut chiar in anul 1986, in anul tigrului, astfel ca se implica in tot felul de incercari pentru a-l indupleca sa petreaca o noapte cu dansa.

Contrariat de superstitiile si de motivele pentru care Shim Bo Nui vrea sa-si petreaca o noapte cu el, Je Soo Ho devine tot mai interesat de viata angajatei lui, nestiind ca acest interes se va transforma curand in dragoste adevarata.




Niciun comentariu

Un produs Blogger.