Header Ads

Mask (2015) - 가면 - The Pretenders - Gamyeon


V-ati imaginat vreodata cum ar fi daca ati putea trai viata altcuiva? A cuiva care va seamana aproape 100%, insa a carui destin este total diferit de al vostru?
Este posibil sa traiesti viata care ti-ai imaginat-o mereu, dar din diferite motive nu ai putut niciodata s-o faci? 

Byeon Ji Sook (Soo Ae), o umila lucratoare dintr-un centru comercial, a avut mereu o viata grea, avand pe urmele ei si ale familiei sale camatarii, traind tot timpul cu grija si frica datoriilor in spate. Asta insa pana ce in complexul comercial in care lucra a intrat o femeie din inalta societate, identica pana la confuzie din toate punctele de vedere cu Byeon Ji Sook.


Cand printr-o serie de circumstante i se ofera lui Byeon Ji Sook sansa de a o inlocui pe Eun Ha, femeia bogata care ii semana la perfectie, aceasta se vede nevoita sa joace rolul celei pe care a inlocuit-o. Insa descopera curand ca lumea bogatilor este o lume necrutatoare, in care oamenii de afaceri se comporta ca hienele, punand mai mult pret pe bani si pe avere decat pe relatiile interumane.

Curand, Byeon Ji Sook se vede santajata de un fals cumnat care doreste sa puna mana pe averea intregii familii si sa-i ruineze pe toti membrii acesteia, totul avand ca scop razbunarea parintilor sai. Viata sa se transforma intr-un cosmar, dar cu toate acestea, incepe sa-l iubeasca pe cel cu care a fost obligata sa se casatoreasca atunci cand i-a luat locul lui Eun Ha.



Niciun comentariu

Un produs Blogger.