Header Ads

Moonlight Drawn by Clouds (2016) - 구르미 그린 달빛 - Love in the Moonlight - Gooreumi Geurin Dalbit


Moonlight Drawn by Clouds (2016) - 구르미 그린 달빛 - Love in the Moonlight - Gooreumi Geurin Dalbit

Poate fi o deghizare un obstacol pentru a-ti intalni dragostea adevarata?  Hong Ra On (Kim Yoo Jung) este o femeie din timpul dinastiei Joseon care isi castiga existenta deghizandu-se in barbat si oferind sfaturi si consiliere in dragoste tinerilor care cauta indrumare.

O scrisoare de dragoste pe care Ra On o scrie pentru un client o aduce în contact cu Lee Yeong, care este de fapt prințul Hyo Myeong (Park Bo Gum), primul fiu al regelui Sunjo (Kim Seung Soo) și moștenitor al tronului. Dar nici unul dintre ei nu cunoaște adevărata identitate a celuilalt.


Vazand ca Lee Yeong devine interesat in mod straniu de Ra On, eunucii prințului moștenitor lui o aduc pe aceasta în palat sa serveasca in calitate de eunuc, oferindu-i perspective în viața la palat pe care nici o femeie obisnuita nu le-a mai văzut până atunci.

In interiorul palatului, Ra On descopera o viata uluitoare, pe care altadata ar fi crezut ca este de neinchipuit s-o traiasca vreodata. Insa viata la palat este adeseori si foarte periculoasa. Oare va supravietui Ra On in interiorul palatului fara sa-i fie vreodata descoperita adevarata identitate?




Propellerads

Niciun comentariu

Un produs Blogger.